“Фокстер & Макс” – український фільм для всієї родини.

“Фокстер & Макс” – український фільм для всієї родини.

   Хто сказав, що в Україні не знімають сучасне якісне кіно для сімейного перегляду? Знімають! Ще й яке! Нещодавно в Києві стартували зйомки пригодницького фентезі для всієї родини “Фокстер & Макс”.

   В основі сюжету – пригоди хлопчика Макса, який виявляє, що намальоване ним графіті собаки оживає у вигляді пса нано-робота із суперможливостями. Але тепер за ними обома полює небезпечний злочинець, що не зупиниться ні перед чим, щоб заволодіти нано-технологією, яка випадково опинилася у школяра. 

   Режисер фільму - Анатолій Матешко, добре відомий глядачам за серіалом “День народження Буржуя”, військовою драмою “Полон” та дитячим мюзиклом “Трубач”, розповідає: 
   ”Ми постійно живемо сьогоднішніми проблемами, багато переймаємося минулим, тому хочеться своїм фільмом заглянути у майбутнє. Особливість у тому, що у нас є незвичний фантазійний світ, який існує в уяві головних героїв, а втілити його на екрані нам допомогає коміксна анімація, яка, сподіваюсь, забезпечить яскраві враження нашим глядачам”.

   Протягом фільму школяр та інші герої стрічки потрапляють у вир пригод.  Тут і втечі, і перегони на автостраді, і непередбачувані ситуації. Серед усіх цих перипетій стрічка також зачіпає важливі теми родинних цінностей та стосунків між батьками і дітьми.

   Почати своє знайомство з героями фільму, акторами та заглянути за лаштунки зйомок можна вже зараз на сторінці “Фокстер & Макс» у фейсбуці.

Виробництвом стрічки займається компанія “Пронто Фільм”, за фінансової підтримки Державного агентства України з питань кіно. Продюсерами є Максим Асадчий та Катерина Копилова.

   Вперед до пригод!

 

 

На фото: режисер фільму Анатолій Матешко, актори Богдан Козій та Віталія Турчин