Будні, як свято, в бутік-готелі «Бобриця Дача»!

Будні, як свято, в бутік-готелі «Бобриця Дача»!

Літо — маленьке життя, тож намагайтеся насолоджуватися кожним теплим днем, кожним промінчиком лагідного сонечка.
План такий: будній день зробити вихідним, скасувати останню вечірню зустріч, а ранкову провести в zoom. І поїхати на дачу. Тим паче що вона знаходиться всього в 20 км від Києва.

Поїхали?!

Мені дуже до душі сучасний технологічний підхід у будівництві готелю з електрозарядками для електромобілів, сортуванням сміття, розумним використанням природних ресурсів, сонячними панелями, обігрівом готелю за рахунок енергії землі, оскільки встановлено ґрунтовий тепловий насос для опалення та вентиляції, але з вічними цінностями — любов’ю та повагою до кожного гостя. Усе це про eco- та pet-friendly бутік-готель «Бобриця Дача».

Головна особливість місця в тому, що одразу з в’їзду на територію ти почуваєшся дійсно мов на дачі дуже близьких друзів. Велика територія, озеро, ліс, теплиці, кури та навіть кошенята.


Місце, де можна відпочити від міської метушні, насолоджуватися свіжим повітрям і тишею, ходити босоніж по траві, вдихати глибоко свіже повітря, слухати спів птахів і кумкання жаб, смачно їсти й пити, милуватися природою, купатися та засмагати біля басейну, увечері насолоджуватися заходом сонця та найголовніше — відчувати енергію природи й нікуди не поспішати!


У «Бобриця Дача» 17 кімнат, проте кожен знайде собі варіант до смаку:  світлий, затишний одномісний, комфортний двокімнатний люкс, просторий однокімнатний «інстаграмний» делюкс, який створено у стилі Балі: великі панорамні вікна, камін та ванна просто посеред кімнати.


А тепер про кухню)

У власному ресторані Kommuna Kitchen, як і повинно бути на дачі, — усе натуральне й органічне від місцевих ферм, а багато навіть вирощено у власних теплицях.


Для любителів активних розваг пропонують рибалку, кінні прогулянки, екскурсії на сироварню та страусину ферму, а для спокійного відпочинку можна провести вечір у затишній атмосфері біля вогню, прогулятися в лісі та помилуватись озером.


На території розміщені декілька альтанок різного розміру, це дозволяє знаходитися на території декільком компаніям і при цьому ніхто нікому не заважатиме.

 

Одне з найкрасивіших місць у «Бобриця Дача» — оранжерея. Вона неймовірно атмосферна й ідеальна для святкування дня народження, весілля або великого сімейного застілля.


Це місце про атмосферу, сповільнення, любов до природи й енергетику, адже в усьому відчувається душа людей, що створили це місце.

Будні, як свято, у «Бобриця Дача»!

Перевірено Alwaysbusymama)

 

Офіційний сайт «Бобриця Дача»
+380 (97) 924 77 77
с. Бобриця, вул. Козацька, 77
Facebook
Instagram