Шалва Амонашвілі: «Вірте в безмежні можливості своєї дитини»

Шалва Амонашвілі: «Вірте в безмежні можливості своєї дитини»

Про мудрість Шалви Амонашвілі говорять всі, хто коли-небудь зіткнувся з цією людиною. Його «гуманна педагогіка» і не менш гуманне виховання перевертають уявлення про класичні норми спілкування дітей і батьків.


Дитина, на думку великого вчителя, унікальна особистість, яка приходить в цей світ з власною місією, і завдання батьків – допомогти реалізувати цю місію. Образ життя батьків – це освітнє середовище. Любов, повага і турбота – це найважливіші інструменти.


 

20 жовтня о 18:00 запрошуємо батьків на душевну бесіду з Шалвою та Паатою Амонашвілі.
Шалва Амонашвілі – відомий педагог, психолог і соціолог, засновник гуманної педагогіки та автор книг, які читають у всьому світі. У 1960-80-х роках Шалва очолив у школах Грузії експеримент щодо впровадження гуманного виховання дітей. Сьогодні його метод – офіційно визнаний в багатьох країнах.
Син Амонашвілі – Паата продовжує справу батька: він психолог, соціолог, письменник і керівник Міжнародного центру гуманної педагогіки, засновник і педагог дитячого дошкільного освітнього закладу “Басті Бубу” в Грузії, Тбілісі.

 


 

Шалва та Паата проводять тренінги для батьків і вчителів в різних країнах. Вони говорять про те, як виростити хорошу людину і стати другом дитини.
Вже 20 жовтня в Києві під час бесіди у вузькому колі вони поділяться своїм досвідом педагогіки та вивчення дитячої психології. Ви зможете поставити найболючіші запитання щодо батьківства. Ця зустріч абсолютно точно вплине на ваше світосприйняття!


Де: простір Kooperativ (вул. Січових Стрільців 23А)
Коли: 20 жовтня о 18:00


Запрошуємо всіх, хто хоче зрозуміти свою дитину, виховати її щасливою людиною без застосування наказів і примусу.

Деталі події тут