12 січня відбулася прем’єра проєкту “Мультики в кіно. Українське для малят”

12 січня відбулася прем’єра проєкту “Мультики в кіно. Українське для малят”

12 січня в найбільшому кінотеатрі України Multiplex, що знаходиться в ТРЦ Respublika Park, відбулася прем’єра першого випуску нового кінотеатрального проєкту для найменших кіноглядачів— “Мультики в кіно. Українське для малят”. Наймолодші гості заходу скуштували корисні смаколики, вдосталь повеселилися з аніматорами та отримали пам’ятні подарунки перед початком кіносеансу. А дорослі задумалися над започаткуванням нової сімейної традиції — щомісячного походу в кіно всією родиною.

Відтепер малеча віком від 1 року може насолоджуватися переглядом україномовних мультиків у кіно — зовсім як дорослі. З 13 січня перший випуск проєкту “Мультики в кіно. Українське для малят” ексклюзивно в усіх кінотеатрах найбільшої мережі України Multiplex!

Уперше оцінити переваги кіносеансу для найменших мали нагоду зіркові батьки та лідери думок серед батьківської аудиторії. Захід відвідали зірки шоу-бізу зі своїми сім’ями — акторка Олена Світлицька, актор Олександр Бережок, ведучий Андрій Ковальський, співачка Марієтта та лідери думок Альона Венум (alana_venum),  Яна Осіпова (yana_osypova), Альбіна Поліщук (albina_polii), Катя Жесть (katya.zhest), Катя Деміш (demish_mom), Наталія Коритна (кіномама natakory), Олена Россоха (мама-фармацевт lina_grey) з дітьми.

Дітлахи отримали не лише насолоду від перегляду добрих та повчальних мультиків українського виробництва, а й вдосталь повеселилися перед початком сеансу з аніматорами. Окрім того, кожен маленький гість не лишився без яскравого аквагриму та отримав пам’ятний подарунок від організаторів заходу — мерч із зображенням героїв мультсеріалів. Малюків пригощали корисними смаколиками від ТМ Gerber, та натуральними соками від ТМ Galicia. А спонсором солодкого настрою виступила ТМ “Лукас”.

“Мультики в кіно. Українське для малят” — спільний проєкт FILM.UA Group, мережі кінотеатрів Multiplex, українських незалежних студій анімацій (креативний продакшн Glowberry, продюсерська група Unimage, студія анімації Good Deeds Animation та перший український анімаційний канал для дітей Першосвіт), створений за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Вперше на великому екрані зустрілися герої популярних українських мультсеріалів – «ХОРОБРІ ЗАЙЦІ», «210 добрих справ», «Маленьке містечко» та «Першосвіт». Усі проєкти розроблені українськими студіями, а персонажі мультфільмів спілкуються між собою виключно українською мовою.

“Коли дитина звикає дивитися корисний контент міжнародного рівня та ще й українського виробництва з самого дитинства — вона, найімовірніше, почне цікавитися й україномовними книгами, відеоконтентом. Тобто у неї з’явиться тяга до української мови. Беручи участь у цьому проєкті, ми прагнемо показати, що українське теж може бути якісним і зовсім не поступається міжнародним аналогам”, — поділилася Ольга Черепанова, креативна продюсерка продакшену Glowberry — виробника мультсеріалу “ХОРОБРІ ЗАЙЦІ”.

“Відтепер FILM.UA може сказати впевнено: "Ми робимо кінотеатральний продукт для всіх поколінь". Ми хотіли зробити добрий, цікавий проєкт для наймолодших і, впевна, що сучасні батьки будуть вести малечу в кіно й привчати її до якісного, україномовного контенту з правильними меседжами та цінностями. Вірю, що це лише початок #першоїкінопригодивашогомалюка”, — поділилася одна з організаторів проєкту Надія Коротушка, керівник напрямку кінотеатральної дистрибуції FILM.UA Group.

Сеанси орієнтовані на дітей віком від 1 року, які традиційно не відвідують кінотеатри через вікові обмеження, та їхніх батьків. Команда проєкту створила найкращі умови для найвибагливішого глядача. Так, під час перегляду кожного з випусків, у кінозалах не згасатиме м’яке світло, звук працюватиме на 50% потужності, а сам сеанс триватиме не більше, ніж півгодини. Окрім того, творці підібрали найкомфортніший час перегляду для малечі: сеанси проходитимуть щодня протягом тижня об 11:00 та 17:00. 

Протягом року заплановано до 12 випусків “Мультики в кіно. Українське для малят”, які об’єднають серії з 4-х різних мультсеріалів українського виробництва. Кожен випуск доповнюватиме попердній, аби дитині було цікаво спостерігати за розвитком подій, а похід у кіно став справжньою, доброю традицією.

Стежте за новинами проєкту в соціальних мережах FILM.UA Group:
Facebook: https://www.facebook.com/film.ua 
Instagram: https://www.instagram.com/filmua

 

Синопсис
«Мультики в кіно. Українське для малят» - це кіноподорож для наймолодших. Вперше на великому екрані зустрінуться герої улюблених українських мультсеріалів: непосидючі хоробрі зайці, дружні Еммі та Кіт з 210 добрих справ, рожеві ведмежата з Маленького містечка та малюки Першосвіту. Разом із малюками вони вирушать у захопливі пригоди.

Мультики в кіно. Українське для малят - спільний проєкт FILM.UA Group та мережі кінотеатрів Multiplex за підтримки Державного агентства України з питань кіно.  Офіційний медіапартнер проєкту — анмімаційний, розважально-пізнавальний телеканал для сімей з дітьми дошкільного та шкільного віку ПЛЮС ПЛЮС.

Виробники: Glowberry, Good Deeds Animation, Unimage, Першоcвіт.
Проєкт реалізується за підтримки державного агентства України з питань кіно та FILM.UA Distribution.