Геометрія та авангард у прочитанні нового українського fashion бренду KHUSTYNA

Геометрія та авангард у прочитанні нового українського fashion бренду KHUSTYNA

19 листопада відбулася презентація першої колекції бренду KHUSTYNA. Унікальні шовкові хустини ручної роботи стали найжаданішим аксесуаром унікального стилю в одязі в 2021 -2022 роках. KHUSTYNA - це новий атрибут у гардеробі self-made жінок, які звикли завжди і всюди відчувати себе унікальною.

 

Ще на етапі розробки дизайнів авторами бренду було закладено ідею унікальності шовкового аксесуара.

Кожна картина на хустині – це унікальна картина, створена художником-ілюстратором. У колекції представлені хустини з геометричними зображеннями та абстракцією. Дизайнери надихались перспективами та ритмом найкращих футуристичних міст. Також у колекції присутні й класични дизайни хустин, які гармонічно впишуться у будь який стиль як головний аксесуар.

 

Щодо самих хустин, то це не лише жіночий аксесуар. Таку річ можна експонувати у будь-якому просторі, прикрашаючи інтер’єр: ресторан, вітальня, спальня, бутик чи навіть лобі готелю - справжній витвір мистецтва та предмет декору й колекціонування. Дуже символічний та чуттєвий подарунок зі смаком. Усі дизайни хустин лімітовані та унікальні, представлені у 3-х розмірах: 90 см, 65 см, 45 см.

Хустини бренду KHUSTYNA виготовлені повністю вручну: від нанесення картини на італійський шовк TWILL до підшиву граней. Також цікавим фактом є те, що хустини створенні виключно чоловіками,- навіть підшів хустин. Платки підшиваються на лицеву сторону, акцентуючи на досконалому шві усю красоту ручної роботи. Також це є особливим декором усіх хустин бренду.

 

Автори бренду KHUSTYNA та команда її дизайнерів унеможливили: визначили всі межі емоцій сучасної успішної жінки та помістили їх у рамки шовкових хусток, залишивши за ними право самовизначення.

Прагнучи до неперевершеної досконалості, унікальності та вибагливості бренд KHUSTYNA дає змогу своїм улюбленим клієнтам зробити персоналізовану хустину разом у тандемі з найкращими дизайнерами-ілюстраторами світу. Така річ буде в абсолютно ексклюзивному виконані.

 

Щодо планів бренду, то KHUSTYNA планує активну експансію України, Европи, Азії та Америки, пропонуючи майбутнім вибагливим клієнтам бренду унікальні шовкові аксесуари та аксесуари до них. Активна співпраця з fashion-інфлюенсерами, шоу-румами та бутіками у найвищому сегменті.

Хустини вже доступні для продажу на сайті  бренду KHUSTYNA або на корнері в бутіку MAISON MANDARIN.