Лікар-проктолог Анастасія Пристая: «Про шкоду туалетного паперу або Як полюбити власну дупцю»

Лікар-проктолог Анастасія Пристая: «Про шкоду туалетного паперу або Як полюбити власну дупцю»

Тема статті на перший погляд може виглядати дивно, але для її публікації у нас декілька причин:

1. Лікар піднімає тематику елементарних знать гігієни, які не кожен в 21 столітті виконує, а повинен би!

2. Чітко! Коротко! По суті!

3. У Анастасії таке фантастичне почуття гумору, що читати її без посмішки просто не можливо!

Орфографія автора збережена.

 

"Як полюбити власну дупцю?

Вмиватись двічі на день, потім втираючи в моську сотні баксів - то є норм. Це всім зрозуміло.

Чистити зуби після їжі, користуватись зубною ниткою, ополіскувачем - можем, вмієм, практикуєм!

Мити голову раз на 1-3 дні, не дозволяючи завестись блохам чи їм подібним - прекрасна ідея!

Помити промежину після дефекації, яка у людей трапляється від 3 разів на день до 1 разу на 3 дні (в нормі) та змити залишки власних какульох – фу?

Шо Ви, лікарю, таке говорите? Як Ви собі то уявляєте? Руками??? Туди??? В мене нема біде, ми не мільйонери! Для кого ті поради? А як на роботі? А як в літаку? Придумали таке.

Щоб знову не пояснювати всім та кожному - пишу цей меморандум! Потім на нього буду ссилатись)

 

Під час дефекації наш анус розкривається, пропускаючи какуханову ковбаску. Плюс ми під час процесу сидимо таким чином, що ніжна слизова оболонка анального каналу трохи вивертається. Щуть щуть.

Тому, коли ми беремо любий папір (що обухівська наждачка, що ультрам‘який та пахнучий персиком), та єлозимо з усією пролетарською ненавистю по попі, ми завдаємо мікротравм слизовій. І паралельно втираємо туди залишки каках. Тим самим постійно викликаючи подразнення, що через певний час призведе до прогрессії геморою, тріщин, перианальних дерматитів і усіляких цікавинок!

Хочете збагатити проктологів? Продовжуйте в тому ж дусі!

 

Попонька не задумувалась до таких знущань. Природа хотіла, щоб ми бігали до річечки та полоскали там булки, ніжно змиваючи потоком води всі калові залишки без травмування слизової.

 

Який вихід з положення?

1. Біде (якщо ви з багатих сіл і маєте ванну-кімнату розміром з аеропорт). Мені не заходить, якщо чесно. Треба пересідати. Але то кому як.

2. Гігієнічний душ. Це мій вибір, брехати не буду. Встановлення коштує не багато, до 150$ - залежить від моделі, лухурі обираєте чи ні. В мене звичайний, зовнішнього монтажа. Місця не займає – стирчить собі зі стіни і все. Дозволяє керувати потужністю струї і не обов’язково лізти до попи руками. Після опорожнення направив пристрій, добренько прополоскав і вогінь. Дівчатам на критичні дні взагалі спасіння!

3. Святий ковшик. Плюс – є у всіх, не відкарастаєтесь. Мінуси – застосовуються руки. Але! Мене мама вчила після туалету мити руки з милом. А вас?

 

Після омивання промокнули шкіру або рушничком, або (біс з ним) – папером. ПРОМОКНУЛИ. НЕ ТЕРТИ.

Повірте мені на слово – ваше життя заграє новими барвами. Відчуття чистої дупки – ні з чим не порівняти! Мило застосовувати не обов’язково. Чистої води достатньо, атвічаю. Якщо сильно хочеться – гелі для інтимної гігієни (не знаю які, гінекологів питайте).

 

Що ж робити не вдома? На крайняк, коли немає ніякого виходу, коли прикрутило в торговому центрі, в дорозі, в кіно чи деінде – вологий туалетний папір (він же: серветки для інтимної гігієни або дитячі). І не терти, йопересети! Причмокуючими ніжними рухами, наче наносите тоналку бьютіблендером (покажіть чоловікам, як це). Вдома прийшли – попу виполоскали! 

 

От і вся любов. І це абсолютно нормально!!!

Рекомендую так робити і навчити змалечку дітей!

Будьте здорові та бережіть дупку змолоду!"

 

Якщо вам було цікаво та корисно, підпишіться на сторінку лікаря-проктолога Анастасії Пристаї в Instagram -  dr.anastasiia_prystaia