Дитяча книга «Зимова Подорож Україною. Від свята до свята»

Дитяча книга «Зимова Подорож Україною. Від свята до свята»

Щаслива сім’я подорожує Україною. Попереду довгі зимові свята, активна мама Оксана цього разу запланувала кожне нове cвято зустрічати в новому регіоні. Дослідження рідної країни продовжуються.

Книга святкова, яскрава, сповнена казок і пригод. Вже з обкладинки відчувається хвилююче передчуття дива, казки, нових зустрічей і відкриття таємниць.

У книзі ​​7 розворотів, 7 регіонів. На кожному новому розвороті дружна сім’я зустрічає нове свято: 

Дніпропетровськ  –  свято Миколая і Хануки.

Петриківка – свято Маланки за старим календарем.

Харків – Новий Рік.

Львів – Різдво.

Буковель – Різдвяні свята.

Закарпаття – замки та дерев'яні церкви Закарпаття.

Київ – Водохреща.

Ми розповідаємо не просто про подорожі новими регіонами, ми показуємо, як звичайні українці з різних місць і куточків України відзначають свої улюблені свята. Ми виходимо за рамки звичних шаблонів, коли українська сім’я залишається вдома на всі свята. Наша сім’я – активна та допитлива, готова до пригод. Україна взимку цікава, чарівна, має багато місць і для відпочинку, і для пригод, і для нових відкриттів. Наша сім’я доводить це на кожному розвороті.

Сім’я вирушає у подорож на своєму жовтому трейлері. Жовтий трейлер – постійний супутник і друг, символ свободи і пригод – уже готовий до нової подорожі. Під час нової подорожі на сім’ю чекають уcі можливі зимові види відпочинку, які можна знайти в Україні: прогулянки містом, лижі, санчата,  ковзани, візити до родичів і знайомих, пісні та хороводи.

Крім головних героїв: тата Олега, мами Оксани, хлопчика Богдана і дівчинки Марічки, у книзі є багато другорядних героїв, які  на деяких розворотах, навіть, ненадовго стають головними, демонструючи нам свої історії.

Кожний розворот насичений деталями, образами та міні-історіями. Невеличкі історії без слів навчать дітей складати свої власні, запам'ятовувати характери та образи, тренувати зорову пам’ять. Інструкція-вкладка до книги «Лист до батьків» допоможе знайти ці історії, розкаже, як з ними працювати, запропонує декілька інтерактивних ігор і запитань для малят. Вкладка – це підказка батькам, як поводитися з книгою, які запитання ставити малюкам і на що звертати увагу.

Книжка «Подорож Україною»  - подарункова, святкова, яскрава, пригодницька. Форматом 240*305 мм, з цупкого гігієнічного картону, у повнокольоровому друці та в концепції вімельбух – книжка-картинка. Над проектом працювала талановита і відома українська ілюстратор Надія Дойчева-Бут. 

Книгу можна придбати через сторінку Подорожі у Facebook: https://www.facebook.com/podorozh.ukrainoyu або через Інтернет-крамницю www.Yakaboo.ua

Подорожуйте разом з нами!