51-річна Наомі Кемпбелл вперше розповіла про 4-місячну доньку

51-річна Наомі Кемпбелл вперше розповіла про 4-місячну доньку

Топ-модель зберігала мовчання на цю тему з того моменту, як повідомила, що стала мамою.
Ні для кого не було секретом, що Наомі Кемпбелл мріє про дітей. Кілька років тому в інтерв'ю вона зізнавалася: розраховує ще народити за допомогою репродуктивних технологій.

Але час минав, топ-моделі виповнилося 50, а натяку на вагітність не було. Тим дивніше стала новина, яку Кемпбелл повідомила сама - у неї є дочка.

"Прекрасне маленьке благословення вибрало мене своєю мамою, - написала супермодель. - Це велика честь: мати в своєму житті цю ніжну душу. Немає слів, щоб описати, наскільки ми з тобою тепер пов'язані, мій ангел. Ніхто не зможе любити сильніше".

Навряд чи Наомі народжувала сама - вагітною її ніхто не бачив, хоча вона регулярно виходила в світ. Шанувальники вважають, що зірка скористалася послугами сурогатної мами.

Хто батько дитини, невідомо. І цю таємницю, мабуть, Наомі так і не відкриє. Зате вона вперше з моменту народження дитини готова говорити про неї.

"Мені дуже пощастило, - зізналася Чорна пантера в інтерв'ю BBC HardTalk. - Я думаю, що у мене просто дитина мрії. Вона чудова. Вона вже дуже незалежна, розумна, пильна і спить по 12 годин. Вона хороша дівчинка".

Ще Наомі трохи розповіла, як вона планує виховувати дочку. Вона сподівається, що та стане сильною і незалежною жінкою. А ще успадкує її майже маніакальну любов до чистоти.