Найдушевніший забіг країни задля допомоги онкохворим дітям DobroRun 2021

Найдушевніший забіг країни задля допомоги онкохворим дітям DobroRun 2021

DobroRun повертається! 

Аsters та благодійний фонд Таблеточки запрошують на DobroRun 2021 - найдушевніший забіг країни задля допомоги онкохворим дітям відбудеться 11 вересня 2021 р. Зареєструватися і зробити свій благодійний внесок можна на сайті dobrorun.tabletochki.org

Усі реєстраційні внески будуть перераховані благодійному фонду "Таблеточки" і використані на закупівлю ліків для онкохворих дітей в Україні.

Взяти участь у DobroRun можна з будь-якого місця України та світу. 11 вересня у Києві на території ВДНГ працюватиме фан-зона DobroRun і зареєстровані учасники зможуть стартувати там. Подолати обрану дистанцію DobroRun можна в різний спосіб (пробігти, пройти, проїхати або ваш варіант), на вибір доступні дистанції для всіх рівнів підготовки. Також передбачена опція участі "Не біжу, але допоможу", яка дозволяє долучитися до благодійної ініціативи навіть без подолання дистанції.

Для корпоративних команд буде доступна спеціальна програма тімбілдингу та підготовки до забігу, а також менеджер для вирішення будь-яких організаційних питань.

Усі учасники з України, які зареєструються до 21 серпня 2021 р., отримають стартовий пакет і медаль DobroRun поштою до початку забігу.

Впродовж підготовки до DobroRun 2021 зареєстровані учасники отримають мотиваційні подарунки та доступ до активностей від партнерів проєкту.

"У 2020 році завдяки благодійним внескам учасників DobroRun понад 400 дітей з 19 онковідділень лікарень по всій Україні отримали життєво необхідні ліки і шанс одужати", – зазначає директорка зі стратегічних партнерств благодійного фонду "Таблеточки" Світлана Пугач. "Ми дуже вдячні юридичній фірмі Астерс за те, що і в 2021 році ми спільно продовжуємо проєкт, у якому кожен може взяти участь і допомогти дітям".

"Енергія, ентузіазм та підтримка численних учасників, партнерів та волонтерів DobroRun у 2020 р. була дуже надихаючою", – коментує старший партнер Астерс Армен Хачатурян. "Тому у нас не було жодних сумнівів щодо проведення DobroRun і в 2021 році. Ми сподіваємося на підтримку та активну участь у цій благодійній ініціативі наших клієнтів, бізнес-партнерів, колег з юридичного ринку і загалом всіх друзів Астерс в Україні та за кордоном".

 

До зустрічі на старті DobroRun!