«Майбутнє планети з Advance Green School». Як ми дерева висаджували (фотозвіт)

«Майбутнє планети з Advance Green School». Як ми дерева висаджували (фотозвіт)

Ми часто розказуємо про школи, нас запрошують на дні відкритих дверей, екскурсії та важливі події. Але, цього разу це була дійсно особлива та емоційна місія, адже ми стали безпосередніми учасниками старту екологічної акції.

 

А тепер детальніше)

У квітні, з весняним пробудженням весь світ відзначає День Землі. В цей період у різних країнах, за традицією, лунає Дзвін Миру, закликаючи людей відчути всепланетну спільність і докласти зусиль до захисту миру на планеті та збереження краси та багатства нашого спільного дому.

Приватна школа Advance Green School, яка розташована в с. Білогородка, вирішили зробити свій вклад та 27 квітня започаткували власну добру і важливу традицію щорічної висадки дерев та кущів учнями школи - «Майбутнє планети з Advance Green School».

Alwaysbusymama серед запрошених гостей)

 

Місцем висадки було обрано територію амбулаторії с. Білогородка. Цього року висаджували дерева магнолій, які були придбані на кошти від продажу макулатури, що учні школи збирали протягом тижня та кущі деренів, саджанці яких подарували квіткова компанія «Камелія».

 

Офіційну частину розпочала вступним словом співзасновниця Advance Green School Христина Вітвіцька, а потім слова вдячності школярам висловив і Головний лікар медичної амбулаторії с. Білогородка Олег Андрійович.

 

Всі дружно працювали, а потім смачний перекус.

Водний партнер акції - компанії «Еконія», яка надала для всіх учасників воду «Малятко».

Усі ми зробили добру справу. Найприємніше, що під час висадки дерев та кущів активними були учні, у яких саме формується світогляд і думка про важливість охорони природи.

 

Ми впевнені, що деревця  обов’язково приживуться, адже висадженї з любов’ю.

 

«Майбутнє планети з Advance Green School». Початок покладено!