Жовтневий репертуар оперети: 86 театральний сезон відкрито!

Жовтневий репертуар оперети: 86 театральний сезон відкрито!

Національна оперета України відкрила 86 театральний сезон 1 жовтня, у Міжнародний день музики.

Перших гостей у новому сезоні зустрічали ароматною кавою та музикою Баха – зіграли виставу-концерт «Кавова кантата» у виконанні камерного оркестру під орудою н.а. України Оксани Мадараш.

Репертуар жовтня Театру у фоє Національної оперети України включатиме концерти барокової музики «Французьке бароко» (10 жовтня) та «Венеціанська ніч» (24 жовтня), концерт «Ах, цей Оффенбах!» (22 жовтня), класичні комічні опери і оперети. «Звана вечеря з італійцями» (3 та 25 жовтня) і «Ключ на бруківці, або пригоди весільної ночі» (11 та 29 жовтня) Жака Оффенбаха тішитимуть кумедними сюжетами, веселою і водночас серйозною музикою. Легка, іскриста, як бризки шампанського, музика комічної опери  Г.Доніцетті  «Дзвіночок» (17 та 30 жовтня) –  те, що потрібно аби осіння погода не завадила гарному настрою.  Диригент-постановник вистав – н.а. України Оксана Мадараш.

На експериментальній сцені Stage_Lab відбудуться покази музичних моновистав з.а. України Дмитра Шарабуріна «Френк Сінатра» (2, 4, 18, 31 жовтня), «Георг Отс» (9 та 13 жовтня) та драматичної вистави «На_краю_світу» (23 жовтня), яка зацікавить молодь та підлітків.

Для дітей Національна оперета України пропонує театралізовані квести «Вихідний з оперетою» (4, 25 та 31 жовтня). Тематичні квести  жовтня присвячені творчості, гасло квесту: «Знайди свій шлях до творчості». Прем’єру незвичайного дитячого проєкту «Перший крок у велике мистецтво», створеного за підтримки Українського культурного фонду, Національна оперета презентує онлайн. 17, 18, 24 і 25 жовтня на YouTube-каналі «KievOpereta» відбудуться прем’єрні покази інтерактивних вистав, які знайомлять дітей із світом музики. Чотири вистави: «У ритмі Африки» (17 жовтня о 12:00), «Велика Jazz-подорож» (18 жовтня о 12.00), «Іспанські історії» (24 жовтня о 12.00), «Україна музична» (25 жовтня о 12.00) розкажуть дітям про музичні традиції різних країн та музичні інструменти  традиційні і зовсім оригінальні. Глядачі дізнаються про творчість знаних композиторів, цікаві факти та легенди світу музики.

Зазначимо також, що за підтримки Національної оперети України цієї осені проходитимуть два дитячі онлайн проєкти: міжнародний музичний фестиваль-конкурс «Арт&more» для юних музикантів, вокалістів і танцівників та ІІ Всеукраїнська учнівська конференція «Мистецтво без меж: шлях до науки».

Сцена 77 Національної оперети України запрошує глядачів на трагікомедію «Розмова, якої не було» сучасного драматурга Р. Білецького ( 2, 4, 8, 9, 15 жовтня) та сучасну оперу «Пеніта.Опера», яка є частиною масштабного соціального проєкту «Довічно важливо» (28 жовтня).  Моновистава з.а. України Асі Середи-Голдун «Любовна одповідь чоловікові» за Габріелем Гарсією Маркесом (31 жовтня) є фінальною на  афіші жовтня «Сцени 77».  Спойлер: протягом жовтня саме на «Сцені 77» тривають репетиції нової  вистави «Прем’єра. Бродвейська історія» у постановці з.д.м. України Олександра Білозуба, прем’єру якої чекаємо 12, 13, 14, та 15 листопада.

Варто звернути увагу, що театр запрошує глядачів, які мають квитки на березень, квітень або травень на вистави Театру у фоє, Сцени 77, експериментальної сцени Stage_Lab, дитячі квести «Вихідний з оперетою», зареєструватися на зручні дати та завітати на покази вистав Національної оперети України.

Нагадаємо, що ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ  на нову дату необхідно НЕ МЕНШЕ, НІЖ за 7 ДНІВ до вистави або квесту.

РЕЄСТРАЦІЯ  телефоном здійснюється щоденно з 11:00 до 19:00 за номерами:

+ 38 044 287-26-30

моб. +38 050 063 97 08 (VODAFONE)
моб. +38 097 206 34 21 (КИЇВСТАР)
моб. +38 093 428 66 18 (LIFECELL).
РЕЄСТРАЦІЯ повідомленням здійснюється  на електронну пошту Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.  у форматі:

Тема повідомлення: «Реєстрація на виставу (вказати назву)»

НАЗВА ВИСТАВИ
ДАТА ВИСТАВИ
РЯД, МІСЦЕ ( вони вказані на вашому квитку)
НОВА ДАТА ВИСТАВИ ЗГІДНО З РЕПЕРТУАРОМ ТЕАТРУ
ВИСТАВИ ВЕЛИКОЇ СЦЕНИ ПЕРЕНЕСЕНІ, нові дати будуть оголошені після закінчення карантину. Квитки дійсні.

Слідкуйте за інформацією, що оновлюється, на офіційних ресурсах театру.