"Живе той, хто не живе для себе, хто для інших виборює життя". Персональна виставка Цвєтностей Ol'svol'd (а) "Бог не запитає"

"Живе той, хто не живе для себе, хто для інших виборює життя". Персональна виставка Цвєтностей Ol'svol'd (а) "Бог не запитає"

Персональна виставка Цвєтностей Ol'svol'd (а) «Бог не запитає» триває до 28 липня включно.
Адреса Центру Української Культури та Мистецтва: м. Київ, вул. Хорива, 19-В.

Графік роботи:
Пн.-Сб. – 10:00-18:00,
Нд. – вихідний

 

Що таке Цвєтності


Цвєтності Творця OL'SVOL'D(a) - картини космічного походження, що написані рукою людини із незвичайними здібностями. Автор володіє даром споглядання і відтворення на полотні закодованої у різнобарвних кольорах високо-вібраційної інформації від Вищих Сил.
Ці картини мають неабияке велике значення для усього людства і для кожної людини зокрема. Вони прийшли на Землю задля її спасіння від занепаду та руйнації.
Перебуваючи поруч з Цвєтностями, людина знаходиться в енергіях Творця, які змінюють навколишній простір і всіх, хто до них торкається. Відбувається очищення аури людини і заміна її негативних, деструктивних програм на позитивні. Такі зміни відбуваються на клітинному рівні і для цього не потрібні спеціальні знання чи вміння – достатньо просто знаходитись у полі Цвєтностей.

 

Цікаво знати про Творця…


Творець Цвєтностей - OL'SVOL'D. 
Свої роботи він пише в стані медитації, а шлях до можливостей Творця бере свій початок ще з раннього дитинства.
У 13-ти річному віці, в горах, в OL'SVOL'D (a) вдаряє блискавка.
У 26-ти річному віці на явленні Богородиці, в день Вознесіння Діви Марії, OL'SVOL'D (у) являються апостоли (абсолютно явно: в повний зріст, в мантіях, з чітко проявленими рисами обличчя).
У 32 роки OL'SVOL'D для себе, через свого родича (Духовного Отця Ватикану), відкриває потаємні історії християнства.
У віці Ісуса Христа, очевидно зовсім не випадково, зустрічає свій день народження одночасно в Джокарті, Делі, Дубаї і Києві.
У 2009р. вибирає собі духовного провідника - Майстра Небесного Вогню і починає разом з Учителем творити Цвєтності. 

 

Мета: порятунок людства через будівництво галерей по всьому світу і розміщення в них енерго-вібраційних картин, - стає сенсом усього його життя.
Заради цього він відмовляється від президентських амбіцій, мільйонних статків і погонів.
Згодом відкриває світові і свої особисті Цвєтності та два філософські трактати "Предпоследний Пророк" і "Откровение Господне". 

 


 

В чому особливості Цвєтностей


Енергія Цвєтностей спрямована туди, куди намагаються зазирнути багато вчених світу - в ДНК людини. Завдяки цьому відбувається відновлення дисгармонійної частини тіла до властивої йому вібрації - людина стає на шлях одужання (на духовному і фізичному рівні). Для неї відкривається можливість пізнавати власну природу.
 
Контактуючи з Цвєтностями, свідомість людини починає розкриватися і для неї стає зрозумілим головне її призначення, а саме - збагнути істинну суть божественності, яка в свою чергу розкривається в залежності від рівня розширення свідомості.
 
Цвєтності допомагають знайти духовний світ і при цьому зберегти неповторність, а також позбутися від боргів своєї долі і плодів, які виросли на древі власних гріхів.
Навіть поверхневий погляд на Цвєтності здатний змінити життя людини. Більш тривалий з ними контакт ( навіть при мізерній вірі в їх силу ) може за короткий термін дати розуміння величних можливостей Цвєтностей.
 
Цвєтності допоможуть людині і людству в цілому відійти від формул "це моє", "це я, а це вони" і затвердитись у свідомості неподільної єдності. Завдяки ним, люди можуть впоратися з ошуканим розумом і усвідомити головне призначення кожного: запалити в собі Божественне Світло, зростити в серцях любов і перемогти головний гріх - невігластво.

 

Цвєтності у світі


Тільки за минулий рік Цвєтності були представлені більш ніж на 30-ти масштабних подіях України та Європи. Серед них – неймовірні виставки і демонстрації  в  Парижі, Мілані, Тбілісі, Празі. 
22 грудня 2019 р. Україна відзначила Ol'svol'd(a) як «Сенсацію року» на Ukrainian Fashion Awards (м. Київ).

19 січня 2020 р. на міжнародному конкурсі «WORLD RISING STARS AWARDS», що відбувся в м. Тбілісі (Грузія), OL'SVOL'D отримав і світове визнання: нагороду «BEST ARTIST OF THE YEAR 2020» («Кращий митець року 2020»).

 

Більше про Цвєтності ви можете дізнатись тут.