На Хрещатику відкрився портал у потойбіччя: технології NASA, контроль над страхом і перевірка нервів на міцність – звідки шквал захоплених  відгуків про «Real Matrix»

На Хрещатику відкрився портал у потойбіччя: технології NASA, контроль над страхом і перевірка нервів на міцність – звідки шквал захоплених відгуків про «Real Matrix»

Відтепер у Києві можна відвідати розвагу міжнародного класу: театр VR-досвіду «Real Matrix» розробив унікальну гру-пригоду, де із звичайного бару ти можеш потрапити у паралельний всесвіт. 
 
Надягнувши шолом з найновішою vr-оптикою, що донедавна використовувалася лише у симуляторах для підготовки астронавтів, гравець потрапляє у намальований світ, небезпеки якого, втім, відчуваються аж надто реалістично. 
 
Подолання страху висоти, необхідність відстрілюватися від ворожих дронів і в той же час усвідомлення гри дає надзвичайно захопливий мікс переживань, заради якого кияни та гості міста приходять у дивний бар знову і знов.  
 
Серед відвідувачів є і підлітки, і люди старшого віку – спеціальної підготовки така розвага не потребує, а цікавість до новизни актуальна у будь-якому віці. У прем’єрні тижні тут можна зустріти навіть селебрітіз – незвичайний досвід приваблює зірок шоу-бізнеса та спорту.  
 
Сеанс краще бронювати заздалегідь – черга охочих досить відчутна. Квитки коштують близько 15$ в залежності від часу, приходити можна компаніями до 5 людей одночасно