Інна Поперешнюк #мамипрощастя

Інна Поперешнюк #мамипрощастя

Інна Поперешнюк
Співзасновниця компанії «Нова пошта», співвласниця ресторану «100 років тому вперед», бренд-амбасадор New Run, засновниця проекту для дітей-сиріт «Команда чарівників», мама доньки


Що для мене щастя? — це одне з найбільш одвічних питань, що має таку кількість відповідей, яка дорівнює населенню планети.

Бо щастя — своє, особисте.
Гадаю, ми забагато очікуємо від щастя, покладаємо на нього аж надто важковтілюваних обов’язків. Тому й схильні відчувати його рідко. А дарма! Бо коли вбачаєш щастя у дрібницях, то можеш бути щасливим щодня.


Я відчуваю щастя в моменті, не відкладаю його на потім.
Щастя можна створити, вигадати й повірити в нього, розгледіти там, де важко. Зрештою, якщо ти жінка, щастя можна народити. Таким щасливим шляхом пішла я, народивши доньку Аню. Глобально й масштабно щастя для мене — саме вона. Навіть у телефоні так підписана, тому щастя мені ще й телефонує і надсилає сердечка у месенджер.


Щастя, коли біжу кілометри з донькою тихим ранковим або вечірнім лісом, коли п’ю гречаний чай на терасі будинку у теплих капцях та насолоджуюся сонцем, яке ховається у сосни, коли отримую повідомлення від щасливих людей, коли бачу, як зійшли м’ята, чебрець та чорнобривці, які саджала власноруч із донькою. Коли рідні люди здорові й поруч, збираються щосуботи за сімейним обідом.


Величезне щастя — моя діяльність. Коли українці отримують «Новою поштою» речі, що роблять їхнє життя щасливим і комфортним, коли гості дивуються та вдоволено кивають головами від їжі, яку створила наша країна, а ми змогли відкрити це для них, а учасники «Нова пошта» наповнюють кілометрами напівмарафон свого щастя. І завжди мене переповнюють щасливі емоції, коли ми з Командою Чарівників даруємо радість дітям та допомагаємо їм відчути своє щастя і повірити у нього.


Будьте щасливими!

Не чекайте, що щастя вам щось винне, просто вмійте розгледіти його в дрібницях, з якими живете щодня.

 

Детальніше про Спецпроект до Дня матері — «Мами про щастя» #мамипрощастя